2610526590 6956936994 Δημοκρατίας 60 Οβριά Αχαΐας kalantzesandreas@gmail.com
hero image
 

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 
Ευθυγράμμιση - Ζυγοστάθμιση, Πάτρα


ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Αν παρατηρείτε ότι το αυτοκίνητό σας παρεκκλίνει ελαφρώς από την ευθεία κατά την οδήγηση, έχετε ανομαλή φθορά των ελαστικών ή το τιμόνι δεν είναι στο κέντρο, τότε είναι καιρός να ελέγξετε την ευθυγράμμιση των τροχών. Το συνεργείο μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες ευθυγράμμισης με εξειδικευμένο εξοπλισμό και έμπειρο προσωπικό.

Η ευθυγράμμιση αφορά τη ρύθμιση των γωνιών των τροχών, εξασφαλίζοντας ότι κινούνται σύμφωνα με τη γεωμετρική κεντρική γραμμή του οχήματος. Αυτό βοηθάει στην ασφαλή οδήγηση, στην εξοικονόμηση ελαστικών και στη διατήρηση του αυτοκινήτου σας σε καλή κατάσταση.

Η διαδικασία είναι απλή. Ένα ειδικό μηχάνημα ελέγχει τις γωνίες των τροχών και ο τεχνικός αναγνωρίζει τα προβλήματα. Στη συνέχεια, διορθώνονται οι ανωμαλίες στα στοιχεία της δυναμικής των τροχών, βασιζόμενοι στις οδηγίες του κατασκευαστή. Η ευθυγράμμιση είναι συχνά απαραίτητη μετά από αλλαγές στα αμορτισέρ ή εργασίες στο σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου.

Με την ευθυγράμμιση, μπορείτε να οδηγείτε με ασφάλεια, να εξοικονομείτε χρήματα και να διατηρείτε τα ελαστικά σας σε καλή κατάσταση.
 

 

 

 


Στο συνεργείο μας, χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα εργαλεία και διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία
για να διασφαλίσουμε ότι το όχημά σας θα κινείται με σταθερότητα και αξιοπιστία. Επικοινωνήστε μαζί μας
για οποιαδήποτε απορία ή για να κλείσετε ένα ραντεβού

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ