2610526590 6956936994 Δημοκρατίας 60 Οβριά Αχαΐας kalantzesandreas@gmail.com
hero image
 

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 
Ευθυγράμμιση - Ζυγοστάθμιση, Πάτρα

Μετρήσεις σασί

Η δομή του αμαξώματος, γνωστή και ως σασί, είναι από τα πιο σημαντικά μέρη ενός αυτοκινήτου. Αν υποστεί σοβαρή ζημιά, μπορεί να είναι δύσκολο, ακόμη και αδύνατο, να αποκατασταθεί πλήρως. Γι' αυτό, είναι σημαντικό να ελέγξετε την κατάσταση του πριν αποφασίσετε να το αγοράσετε.

Στο συνεργείο μας, εκτελούμε αυστηρούς ελέγχους στα βασικά μέρη του αμαξώματος, καθώς και στα δομικά του στοιχεία, όπως τα μαρσπιέ, τα ράμφη, τους θόλους, τις κολώνες, τις δοκούς, το πάτωμα και τον χώρο αποσκευών.

Η διαδικασία περιλαμβάνει το σήκωμα του οχήματος, ενώ εμείς θα μπούμε από κάτω από αυτό, χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό που μας επιτρέπει να ελέγξουμε τα σημεία που είναι δύσκολο να είναι ορατά. Κάνουμε μετρήσεις αποστάσεων μεταξύ των διάφορων μερών του αμαξώματος και ελέγχουμε τις συνδέσεις τους.

Σημάδια όπως σημάδια από καλίμπρα, κολλήσεις, στόκοι, διαφορετικές στρώσεις χρώματος, ενδείξεις αποσυναρμολόγησης και αρμοί μπορούν να αποκαλύψουν πολλές πληροφορίες για την ιστορία και την κατάσταση ενός οχήματος. Μετά τον έλεγχο, παρέχουμε γραπτές αξιολογήσεις και παρατηρήσεις για την κατάσταση του αμαξώματος.

 

 


Στο συνεργείο μας, χρησιμοποιούμε εξειδικευμένα εργαλεία και διαθέτουμε την απαραίτητη εμπειρία
για να διασφαλίσουμε ότι το όχημά σας θα κινείται με σταθερότητα και αξιοπιστία. Επικοινωνήστε μαζί μας
για οποιαδήποτε απορία ή για να κλείσετε ένα ραντεβού

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ