2610526590 6956936994 Δημοκρατίας 60 Οβριά Αχαΐας kalantzesandreas@gmail.com
hero image
 

ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ 
Ευθυγράμμιση - Ζυγοστάθμιση, Πάτρα

Η εταιρεία μας είναι ένα εξειδικευμένο συνεργείο ευθυγράμμισης και  ζυγοστάθμισης με μια αφοσίωση στην ασφάλεια και την απόδοση των οχημάτων σας. Με πολλά χρόνια εμπειρίας στον τομέα, έχουμε αναπτύξει μια ακριβή και αξιόπιστη διαδικασία ελέγχου και επισκευής που εξασφαλίζει ότι οι τροχοί του αυτοκινήτου σας είναι σωστά ζυγισμένοι και ευθυγραμμισμένοι για την αποφυγή κινδύνων και τη βελτίωση της οδηγικής εμπειρίας.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν τη ζυγοστάθμιση και την ευθυγράμμιση των τροχών σε όλα τα είδη αυτοκινήτων, από τα μικρά οικογενειακά αυτοκίνητα μέχρι τα επαγγελματικά οχήματα. Το προσωπικό μας είναι εκπαιδευμένο και έμπειρο στη χρήση της πρόσφατης τεχνολογίας και εξοπλισμού, εξασφαλίζοντας την ακρίβεια και την αξιοπιστία της εργασίας μας.

Στόχος μας είναι να διασφαλίσουμε ότι το αυτοκίνητό σας κινείται με τον ασφαλέστερο και πιο οικονομικό τρόπο δυνατό. Επίσης, επενδύουμε συνεχώς σε εκπαίδευση και τεχνολογία για να παραμείνουμε ενήμεροι για τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ζυγοστάθμισης και ευθυγράμμισης τροχών.

Εμπιστευτείτε την εμπειρία και την αφοσίωση μας για να διασφαλίσουμε ότι το αυτοκίνητό σας είναι στον καλύτερο δυνατό κατάσταση για μια ομαλή, ασφαλή και ευχάριστη οδηγική εμπειρία.

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ;

Για τις ασυναγώνιστες τιμές και απαράμιλλη εξυπηρέτηση πελατών
Για τα σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα και εργαλεία τελευταίας τεχνολογίας
Για την παροχή Υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών
Για την ποιότητα εργασίας σε κάθε τύπο και μάρκα αυτοκινήτου

 

 


ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ


170km πήγαινε-έλα  Πάτρα από Ν. Ηλείας δεν νομίζω ότι γίνονται για να...περνά η ώρα. Ο Ανδρέας είναι σωστός επαγγελματίας με πολλές γνώσεις στο αντικείμενο
και πρόθυμος να βοηθήσει.  Αν θέλετε σοβαρή δουλειά με την ευθυγράμμιση του αυτοκινήτου σας, μια επίσκεψη θα σας πείσει!
Dimitris Vlach.Έπειτα από πολλές ευθυγραμμίσεις σε διάφορα συνεργεία ήταν ο μόνος που κατάφερε να επιδιορθώσει το πρόβλημα που είχε το αυτοκίνητό μου. Το προσωπικό ήταν πολύ ευγενικό και εξυπηρετικό.
Ο χώρος ήταν καθαρός. Ο χρόνος αναμονής δεν υπερέβει τα 10 λεπτά. Οι τιμές λογικές για τις υπηρεσίες που παρέχουν. Έμεινα ευχαριστημένη από την εμπειρία τους και συνιστώ ανεπιφύλακτα.
Vicky Geor.


Νέοι άνθρωποι με φοβερή τεχνογνωσία και πολύ καλή εξυπηρέτηση. Συγχαρητήρια και να παραμείνετε έτσι σε αυτό που προσφέρεται
Fernanto


Γρήγορη εξυπηρέτηση με ευγένεια και μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον. Γνώστης του αντικειμένου, λογικές τιμες
Jim Skab.


Άριστοι επαγγελματίες εξαιρετικοί άνθρωποι. Απόλυτα ικανοποιημένος με την ευθυγράμμιση του αυτοκινήτου σε πολύ καλή τιμή.
Giorgos Ap.


Εξυπηρετικό προσωπικό με γνώση πάνω στο αντικείμενο. Καθαρό και ευχάριστο περιβάλλον. Λογικές τιμές.
Bill B.


Άριστη εξυπηρέτηση με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
Andreas P.